Cine e gentlemanul modern?

IMG-20180811-WA0009

Salut!

Mă numesc Cristian și am dorit să creez acest blog cu scopul de a vă împărtăși din cunoștințele mele, dar și de a învăța, la rându-mi de la voi. Nu pot susține că știu totul, însă am învățat din unele greșeli pe care le-am făcut și tocmai asta voi încerca să transmit, anume ideea că nimeni nu este perfect, dar putem evolua și asta este ceea ce imi doresc de la acest blog, să evoluăm împreună.

Cine este, totuși, acest gentleman modern?

Un gentleman este, prin definiție, un bărbat cu maniere impecabile, care respectă eticheta cu strictețe. Desigur, ni-l imaginăm ca un bărbat mereu aranjat, purtând costum și pălărie. Încercând să aducem acest aspect în actualitate, ar fi destul de greu să mai fim considerați gentlemani, conform definiției deoarece traiul cotidian a impus anumite schimbări în atitudinea și garderoba bărbatului.

În încercarea de a da o definiție coneptului acestui blog voi spune că un gentleman modern se face remarcat prin vorbe atent alese și atitudinea cu care se poartă și își poartă hainele. Un gentleman modern își poartă pantofii sport cu aceiași eleganță cu care își poartă pantofii de gală și va arăta la fel de distins indiferent dacă poartă un simplu tricou sau o cămașă dintre cele mai fine!

Cu respect,

CristianIMG-20180811-WA0020!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s